Önismerettel a sikeres jövőért

KamaszMentor

KamaszMentor

Felvételi ponthatárok - kit hova vettek fel?

2023. augusztus 07. - Zsuzsa Kozákné

Minden évben izgatottan várják a továbbtanulók, hogy bejutottak-e a vágyott egyetemre, szakra. Ilyenkor én is drukkolok, hogy azok a fiatalok, akiknek segítettem a továbbtanulási döntésük meghozatalában, hol fognak szeptembertől tanulni.

Nagyon hálás vagyok, amikor ezek a fiatal srácok egymás után, maguktól rám írnak, hogy elmondják, milyen szakra vették fel őket! Idén ketten is vannak köztük, akiknél "rezgett a léc", egyiküknél az idő rövidsége, másikuknál pedig a miatt, mert eredetileg más irányba indult volna (középfokú képzés felé). Büszke vagyok rá, hogy végül mindketten keresett szakembereket képző szakokra, nívós egyetemekre jutottak be. Érdekes mellékszál, hogy bár nem ismerik egymást, mindkettőjük életében fontos szerepet játszik a zene, és mindketten közgazdasági területen tanulnak tovább. Sok sikert kívánok nekik a tanulmányaikhoz!

fb_img_15705727081309245_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kamaszmentor.blog.hu/api/trackback/id/tr10018188229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása